A biomechanikus szakemberek által fejlesztett, ergonomikus Actimove® Manus csuklórögzítő viselése az ízületet terhelő sportolók számára rendkívül ajánlott.

Actimove® Manus csuklórögzítő

Az anatómiai formájú rögzítő a csukló stabilizálásával segít a fájdalom kezelésében és a megfelelő pozíció megtartásban. Mindkét kézen használható az eltávolítható támasztékból eredően. Az innovatív, latexmentes kialakításnak és a megerősített végeknek hála kivételes kényelmet biztosít. Gyors és könnyű felvétel a belebújós kialakításnak és az egyedülálló állítható szíjaknak köszönhetően. Négy méretben elérhető. A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik. Akut állapotban a csuklórögzítő egész nap viselhető. 40°-on mosható.

Biomechanikus szakemberek által tervezve

A termék ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést.

Könnyítse meg mindennapjait!

A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet.

Az ergonomikus kialakítású Actimove® Manus csuklórögzítő formatervezéséből adódóan precízen stabilizálja a sérült területet a gyors felépülés érdekében.

Cikkszám

7234850

7234851

7234852

7234853

Méret

S

M

L

XL

Körméret

13-15 cm

15-17,5 cm

17,5-20 cm

20-23 cm

A szükséges méret meghatározásához mérje meg a csukló körméretét.

Tájékoztató

Az Actimove® termékek gyógyászati segédeszközök, ezen termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (https://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. A termékek használati útmutatói az Online Segédeszköz Jegyzék adott termék aloldalán tekinthető meg. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!