Actimove®

Sport

Ahogy ön, úgy mi sem tudunk bosszantóbb dolgot elképzelni egy sportsérülésnél. Akár egy pár napra, akár hónapokra kerül kényszerpihenőre, bizonyos ideig nem töltheti kedvenc testmozgásával az idejét. A sport kiesése a mindennapi rutinunkból értelemszerűen mentálisan és fizikálisan is problémákat eredményezhet. A kimaradó edzésekkel ugyanis a szellemi és testi feltöltődés, valamint a fittség megőrzése szünetel.

Az Actimove® SPORT gyógyászati segédeszközöket úgy tervezték, hogy sportsérüléséből minél hamarabb visszatérhessen kedvelt mozgásformáihoz. Kényelmes és egyszerűen használható kompressziós eszközeinkkel bokája, térde, illetve könyöke fájdalmait csillapíthatja. Az Actimove® sportolóknak tervezett termékcsalád boka-, térd- és könyökvédői egyenletes meleg közeget nyújtanak sérült testrészeinek, hogy ezáltal felgyorsíthassák a gyógyulása folyamatát.

Ismerje meg ön is az Actimove® sportolók számára tervezett termékeit!

Az Actimove® Sport termékcsalád tagjai védik a sportolók kiemelt terhelés alatt dolgozó ízületeit a túlterheléstől és az ebből származó komoly sérülésektől.

Válasszon terméket