Az ergonomikus kialakítású Actimove® TaloActive fűzős bokarögzítő a precíz tervezésének köszönhetően kényelmesen viselhető a mindennapi tevékenységek közben.​

Actimove® TaloActive fűzős bokarögzítő

Az anatómiai kialakítású bokarögzítő a boka stabilizálásával segít a fájdalom kezelésében és a helyes pozicionálásban. A bokarögzítő univerzális kivitelezésének köszönhetően bal és jobb lábon is használható. Az innovatív, latexmentes kialakításnak és a megerősített végeknek köszönhetően kivételes kényelmet biztosít. Gyors és könnyű felvétel a belebújós kialakításnak és az egyedülálló állítható szíjaknak hála. Az eltávolítható támaszték lehetővé teszi, hogy a stabilizáló hatás a gyógyulás fázisához igazodjon. Két méretben elérhető. Kialakításából kifolyólag cipővel is hordható. A javasolt viselési idő néhány óra. A termék akár több hónapon keresztül is használható a sérülés állapotától függően. 40°-on mosható.

Bokarögzítő biomechanikus szakemberek által tervezve

A termék ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést.

Könnyítse meg mindennapjait bokarögzítő segítségével!

A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet.

Az ergonomikus Actimove® TaloActive fűzős bokarögzítő kialakításának köszönhetően könnyedén fel- és levehető. Viselése során biztos tartást nyújt az ízületnek.

Cikkszám

7627901

7627902

Méret

M

L

Körméret

22–25 cm

25–29 cm

A szükséges méret meghatározásához mérje meg a bokája körméretét.

Tájékoztató

Az Actimove® termékek gyógyászati segédeszközök, ezen termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (https://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. A termékek használati útmutatói az Online Segédeszköz Jegyzék adott termék aloldalán tekinthető meg. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!