Az ergonomikus kialakítású Actimove® Post-Op ROM térdrögzítő könnyedén, akár egyedül is felhelyezhető, személyre szabható és kényelmesen viselhető modell.

Actimove® Post-Op ROM térdrögzítő

Az Actimove® Post-Op ROM térdrögzítő sokféle igényt kielégítő mozgásvezérlést, mozgásszabályozást biztosít. A mozgás tartománya rugalmasan állítható -10°-tól 120°-ig. A teleszkópos rudak segítségével a hossz egyszerűen beállítható. Gyors zár a könnyű használat érdekében. Univerzális méretezés. Jobb és bal lábon is viselhető. Javasolt viselési idő az alkalmazást elrendelő egészségügyi szakember előírásai szerint.

Biomechanikus szakemberek által tervezve

A térdrögzítő ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést.

Könnyítse meg mindennapjait Actimove® Post-Op ROM térdrögzítő segítségével!

A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet.

Cikkszám

7627855

Méret

Egy méret

Körméret

Univerzális

Tájékoztató

Az Actimove® termékek gyógyászati segédeszközök, ezen termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (https://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. A termékek használati útmutatói az Online Segédeszköz Jegyzék adott termék aloldalán tekinthető meg. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!