Az összeszerelést nem igénylő Actimove® Vertebrace nyakgallér tehermentesíti a csigolyákat, ezzel elősegítve a sérült terület megfelelő rehabilitációját.

Actimove® Vertebrace nyakgallér

Egyrészes kialakításából adódóan nincs szükség összeszerelésre, így egyszerűen és gyorsan felhelyezhető. A nyakgallér széles mérettartománya minden betegnek személyre szabott termékellátást biztosít. Nagyméretű nyílás a termék elején az azonnali vészhelyzeti beavatkozásokhoz. Négy méretben elérhető. A javasolt viselési idő egy naptól számos napig, a sérülés és/vagy irritáció állapotától függően változik.

Nyakgallér Biomechanikus szakemberek által tervezve

A nyakgallér ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést és a gerinc többi részének fiziológiás mozgását.

Könnyítse meg mindennapjait!

A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet.

A biomechanikus szakemberek által fejlesztett Actimove® Vertebrace nyakgallér ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes gyógyászati segédeszköz.

Cikkszám

7930100

7930200

7930300

7930400

Méret

XS

S

M

L

Körméret

-

-

-

-

Tájékoztató

Az Actimove® termékek gyógyászati segédeszközök, ezen termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (https://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. A termékek használati útmutatói az Online Segédeszköz Jegyzék adott termék aloldalán tekinthető meg. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!