Az Actimove® térdtámasz az ízületek kompressziós megtámasztása mellett szabadon hagyja a térdkalácsot, így bőre a használat alatt is kényelmesen lélegezhet.

Térdkalácsot szabadon hagyó térdtámasz

Az Actimove® térdkalácsot szabadon hagyó térdtámasz stabil kompressziót nyújthat önnek a térdproblémák okozta panaszok kezelésére. A térdtámasz térdkalácsot szabadon hagyó kialakítása csökkenti a fájdalmát, valamint megakadályozza a kóros kompressziót. Az alábbi problémákra javasoljuk a használatát önnek:

Stabil Rögzítés a Térdének

A térdtámaszt 4 oldalsó támasztékkal láttuk el, a térde stabilitásának érdekében. A térdvédő innovatív, spirálos kialakításának köszönhetően áll elő a megfelelő kompresszió, amellyel térdpanaszait csillapíthatja. A kialakítás a kineziológiai tapaszokhoz hasonló terápiás hatást nyújthat, melyek fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása jól ismert.

Kényelmes térdtámasz

Puha, latex- és pamutmentes fonalak teszik lehetővé, hogy minél kényelmesebb viseletet nyújtson önnek a térdtámasz. Varrás nélküli kialakításával jól illeszkedhet térdéhez, így megakadályozhatja a bőre kipirosodását, sérülését.

Mindkét térdén viselhető térdtámasz!

Bal-, illetve jobb térdén is viselheti a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre. Így óvhatja a térdei körüli izmokat. Egész napos vagy alvás közbeni viselete csak orvosi javaslatra ajánlott! A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet. A térdtámasz 40 fokos vízben mosható.

Az Actimove® térdtámasz a jobb és a bal lábon egyaránt viselhető. Kényelmes gyógyászati segédeszköz, mely szükség esetén gyorsan fel- és levehető a lábról.

Cikkszám

7557520

7557521

7557522

7557523

Méret

S

M

L

XL

Körméret

31-36 cm

36-41 cm

41-46 cm

46-52 cm

Az önnek megfelelő méret kiválasztásához a térdet enyhén behajlítva mérje meg térdhajlata körfogatát!