Az Actimove® térdkalácsot szabadon hagyó térdtámasz gyerek méretű gyógyászati segédeszköz, mely hatékonyan támogatja gyermeke egészséges rehabilitációját.

Térdkalácsot szabadon hagyó térdtámasz gyerekeknek

A két méretben is elérhető Actimove® térdkalácsot szabadon hagyó térdtámaszt célzottan a legfiatalabb korosztály igényeire szabták biomechanikus szakembereink. A kompressziós térdtámasz a gyógyulás elősegítésére képes hőhatást biztosítja a gyerekeknek. A terápiás térdtámaszt gyermekének az alábbi esetekben javasoljuk:

Minőségi térdtámasz gyerekeknek

Légáteresztő COOLMAX AIR technológiával készült, neoprén- és latexmentes anyagával kíméli a bőrt. Belebújós kialakításának köszönhetően gyermeke gyorsan és egyszerűen magára veheti a térdtámaszt.

Stabil térdtámasz gyermekének

A gyerekeknek tervezett térdkalácsot szabadon hagyó kialakítás helyes pozícióban tartja a térdkalácsot, ezzel segíti elő a fájdalom csökkentését, esetleg annak megszüntetését.

Kiváló edzőtárs gyerekeknek

A térdtámaszt a gyermeke testmozgása, edzése időtartamáig célszerű viselni. Akut állapotban viszont egész nap is viselhető mindkét lábon. A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet. Mosható 40 fokon.

Az Actimove® térdkalácsot szabadon hagyó térdtámasz gyerek méretű modellje a légáteresztő COOLMAX AIR technológiának köszönhetően igazán kényelmes modell.

Cikkszám

7558510

7558511

Méret

Kisgyerek

Ifjúsági

Körméret

25-30,5 cm

30,5-35,5 cm

A megfelelő méret kiválasztásához mérje meg gyermeke térdének körméretét 10 cm-el a térdkalácsa fölött!