Az ergonomikus kialakítású Actimove® SPORT térdkalácsot szabadon hagyó térdtámasz a térdkalács és a térdízület sérüléseit követően támogatja a sportolókat.

SPORT térdkalácsot szabadon hagyó térdtámasz

Sérült térdét az egyszerűen felhúzható Actimove® SPORT térdkalácsot szabadon hagyó kompressziós térdtámasszal rehabilitálhatja, óvhatja meg. A térdének egyenletes terápiás hőhatást nyújtó térdtámasz segíti a fájdalom csillapítását és a gyógyulást az alábbi helyzetekben:

Térdtámasz, amiért a Térde hálás lesz

Az Actimove® térdkalácsot szabadon hagyó térdtámasz stabil kompressziót nyújt önnek a térdproblémák okozta panaszok kezelésére. A térdtámasz térdkalácsot szabadon hagyó kialakítása csökkenti a térdkalácsra, azon keresztül a fájdalmas, akár gyulladt ízületre eső nyomást.

Bőre fellélegezhet a térdtámasz alatt

A COOLMAX AIR technológiával készített neoprén- és latexmentes anyag egyszerre segít az izzadság elvezetésében, valamint bőrének, hogy lélegezzen. Így segíti elő a térdtámasz a kényelmes testmozgást és bőre is száraz marad sportolás közben.

Térde erős maradhat

A térdtámaszt a testmozgás, az edzése időtartamáig célszerű használni, hogy a térdei körüli izmok megőrizzék erejüket. Egész napos vagy alvás közbeni viselete csak orvosi javaslatra ajánlott! A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet. Mosása 40 fokon ajánlott.

Az Actimove® SPORT, térdkalácsot szabadon hagyó térdtámasz a kompressziós és egyenletes hőhatásának köszönhetően hatékonyan támogatja a gyors rehabilitációt.

Cikkszám

7558520

7558521

7558522

7558523

Méret

S

M

L

XL

Körméret

35,5-40,5 cm

40,5-46 cm

46-51 cm

51-56 cm

Az önnek megfelelő méret kiválasztásához a térdét 120°-ban behajlítva mérje meg a combja körfogatát 10 cm-rel a térdkalács felett!