A bőrbarát Actimove® Sport bokatámasz biomechanikus szakemberek által tervezett ergonomikus segédeszköz, mely az enyhe bokasérülések alkalmával segít.

Sport bokatámasz

Az Actimove® SPORT bokatámasz segítségével mérsékelheti sportsérüléseiből származó bokafájdalmait. A kiegyensúlyozott kompressziót és egyenletes meleget nyújtó gyógyászati segédeszközt az alábbi esetekben javasoljuk önnek:

Bőrbarát bokatámasz

Különleges COOLMAX AIR technológiával készült anyaga viselése közben segíthet a bőrének lélegezni, illetve az izzadság elvezetésében is nagy szerepet játszhat. A bőre megóvása érdekében, és hogy száraz maradjon sportolás alatt is a bokatámasz neoprén- és latexmentes anyag felhasználásával készült.

Ott hat, ahol fáj

A nyitott sarkú kialakításból adódóan csak a bokája terápiás értékű helyén fejti ki kompressziós hatását. A vékonyított anyagnak köszönhetően szorosan illeszkedik bokájához, és azt mindig a helyén tartja.

Vigye magával edzéseire!

A fittség megőrzése érdekében javasoljuk, hogy csupán a fizikai tevékenysége időtartamára viselje, kivéve ha az orvos tartós viseletet javasolt önnek. A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet. A bokatámasz 40 fokon mosható.

Az Actimove® Sport bokatámasz kompressziós hatásának köszönhetően védi a bokaízületet az azt terhelő ütésekkel, rúgásokkal és egyéb mozgásokkal szemben.

Cikkszám

7560612

7560613

7560614

7560615

Méret

S

M

L

XL

Körméret

20-24 cm

24-28 cm

28-32 cm

32-37 cm

Az önnek megfelelő méret meghatározásához mérje meg a bokája körméretét közvetlenül a bokacsont fölött!