A biomechanikus szakemberek által tervezett, ergonomikus Actimove® Sport bokastabilizáló első sorban a bokát terhelő profi sportolók számára nyújt segítséget.

Sport Bokastabilizáló

Az Actimove® SPORT bokastabilizálóval sportolás közben szerzett bokasérüléseit kezelheti, illetve az azokból fakadó fájdalmat csillapíthatja. A bokájának kompressziós, egyenletes meleget biztosító bokastabilizáló hasnálata az alábbi helyzetekben javasolt:

Stabilitás a bokájának

A bokastabilizáló a vékony, belebújós dizájnnak köszönhetően a bokájához szorosan illeszkedve enyhítheti a fájdalmat. A boka fölötti kör alakú pánt extra támogatást nyújhat, hogy a termék sportolás közben is extra stabilitást nyújtson. Ezt nyújtja a Sport Bokastabilizáló az által, hogy nem hagyja a bokaizületet elmozdulni sportolás közben.

A bokastabilizáló Kíméli a bőrét, védi a bokáját

Innovatív COOLMAX AIR technológiával készült neoprén- és latexmentes anyaga óvhatja a bőrét, miközben az izzadságot is segít elvezetni. A nyitott sarok miatt kompressziós hatását csakis a bokája terápiás értékű felületén fejti ki.

Bokastabilizáló viselése fitt bokával!

Bokája fittségének megőrzése érdekében célszerű a bokastabilizálót csakis addig viselnie, amíg mozog, különben izmai elgyengülhetnek. Egész napos vagy alvás közbeni viselete csak orvosi javaslatra ajánlott! A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet. 40 fokon mosható.

A kényelmes, ergonomikus Actimove® SPORT Bokastabilizáló használata a bokát nagy mértékben terhelő sportot űző sportolóknak ajánlott a rehabilitáció idejére.

Cikkszám

7561130

Méret

Egy méret

Körméret

Univerzális