Az Actimove® SPORT állítható könyöktámasz egyenletes meleget nyújtva csillapítja a könyökízület sérüléséből, kopásából adódó akut és krónikus fájdalmat.

Állítható könyöktámasz

Könyökfájdalmát az Actimove® SPORT állítható kompressziós könyöktámasszal kezelheti. Az egyenletes meleget nyújtó gyógyászati segédeszköz csillapítja fájdalmát az alábbi helyzetekben:

Kényelem a könyökének

A fájdalom csillapítása mellett könyöke kényelmesen gyógyulhat a könnyedén felhúzható és egyedileg állítható könyöktámasz perforált kialakítású, neoprénmentes anyagának köszönhetően. Így puha és kényelmes viseletet biztosít önnek.

Sokoldalú könyökvédő

Univerzális méretű kialakítása mellett a jobb, illetve a bal könyéken egyaránt viselheti.

Óvja könyökét minden edzésen!

Az egészséges és fitt könyök megőrzése érdekében a könyöktámaszt csakis a testedzés idejéig viselje! Amennyiben orvosa úgy javasolja, egész napos, illetve éjszakai viseletre is alkalmas. A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet. A könyöktámasz kézzel mosható. 

Az Actimove® SPORT állítható könyöktámasz a könyékízületet terhelő edzések és megterhelő mozgás során profiknak és kezdőknek egyaránt kiemelt védelmet nyújt.

Cikkszám

7561730

Méret

Egy méret

Körméret

Univerzális