Actimove® Lumbar Sacral deréktámasztó öv nyomópárnával

A nagyméretben is  (3XL) elérhető nyomópárnával ellátott deréktámasztó öv célzott stabilitást biztosít az ágyéki régióban, csökkentve, ezáltal a hátfájdalmat a gerinc alsó szakaszán. Az áthelyezhető párna masszírozó hatást fejt ki az ágyéki területre a jobb vérkeringés és az izomfeszülés enyhítése érdekében.

A réteges kialakítás fokozza a támaszhatást, továbbá megfelelően pozícionálja az alsó háti gerincszakaszt. A zsebes kialakításnak köszönhetően könnyen felhelyezhető és levehető. Légáteresztő hátlap kialakítása szellőzést tesz lehetővé a maximális kényelem érdekében. A terméket vékony ruhára felvéve javasolt viselni.

Biomechanikus szakemberek által tervezett deréktámasz

A deréktámasz ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést és a gerinc többi részének fiziológiás mozgását.

Könnyítse meg mindennapjait!

A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet.

Cikkszám

7551113

7551114

7551115

7551116

7551117

7551117

Méret

S

M

L

XL

2XL

3XL

Körméret

70-80 cm

80-90 cm

90-100 cm

100-115 cm

115-130 cm

130-145 cm

A szükséges méret meghatározásához mérje meg a derék körméretét.

Tájékoztató

Az Actimove® termékek gyógyászati segédeszközök, ezen termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (https://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. A termékek használati útmutatói az Online Segédeszköz Jegyzék adott termék aloldalán tekinthető meg. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!