A biomechanikus szakemberek által fejlesztett Actimove® Körbetekerhető, csuklós, párnázott térdrögzítő a CoolmaxAir technológiának köszönhetően jól szellőzik.

Actimove® Körbetekerhető, csuklós, párnázott térdrögzítő

Megfelelő kompressziót és egyenletes terápiás hőhatást nyújtó eszköz, segítve ezzel a fájdalom csillapítását és a gyógyulást.
Az elasztikus kapocs jobb illeszkedést, tépőzáras zárórendszere pedig biztonságos rögzítést tesz lehetővé. Innovatív neoprén- és latexmentes anyaga bőrbarát, ugyanakkor kényelmes is. A felhúzható kialakítás és az egyedülálló állítható pánt gyors és egyszerű használatot tesz lehetővé. A javasolt viselési idő változó, de általában a test- mozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik. Akut állapotban a térdrögzítő egész nap viselhető. A gyógytorna idejére levehető orvosi indikáció alapján.

Térdrögzítő Biomechanikus szakemberek által tervezve

A termék ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést.

Innovatív COOLMAX AIR technológiával

A Coolmax Air technológia kellemes viseletet biztosít, és lehetővé teszi az izzadság gyorsabb elvezetését. Magas lélegzőképességének köszönhetően maximális komfortérzetet nyújt viselőjének.

Használja Mindkét Térdén!

A térdrögzítő jobb és bal lábon egyaránt használható, valamint nagy méretben is elérhető. A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet. 40°-on mosható

A kényelmes Actimove® körbetekerhető, csuklós, párnázott térdrögzítő hosszú távon stabil tartást biztosít a térdízületnek a rehabilitációs időszak során.

Cikkszám

7550011

7550012

7550013

7550014

7550015

7550016

Méret

S

M

L

XL

2XL

3XL

Körméret

35,5-40,5 cm

40,5-46 cm

46-51 cm

51-56 cm

56-61 cm

61-66 cm

A megfelelő méret kiválasztásához a térdet 120°-ban behajlítva mérjük meg a comb körfogatát 10 cm-rel a térdkalács fölött.

Tájékoztató

Az Actimove® termékek gyógyászati segédeszközök, ezen termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (https://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. A termékek használati útmutatói az Online Segédeszköz Jegyzék adott termék aloldalán tekinthető meg. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!