Az Actimove® könyöktámasz felnőttek számára kompressziót nyújtva segíti krónikus könyökfájdalom és a degeneratív könyökízületi kopások mihamarabbi gyógyulását.

Könyöktámasz

Az Actimove® könyöktámasz stabil kompressziót nyújt a könyök problémái okozta fájdalmak kezeléséhez. A kényelmes és tartós könyöktámasz az alábbi panaszok esetén segíthet önnek:

Stabilitást nyújt könyökének

A könyöktámasz anatómiai kialakítása révén stabilizálja a könyökét a fájdalom kezelése érdekében. Spirálos kialakításának köszönhetően megfelelő kompressziót nyújt a stabil tartásért, és segíti elő a gyógyulást.

A fájdalmat felválthatja a kényelem

A könyöktámasz tartós és stabil kialakításával, puha, latex- és pamutmentes anyagával tesz az ön kényelméért. Egyszerűen belebújhat, és akár mindkét karján is használhatja.

Használja mindennapi teendői közben!

A könyöktámasz javasolt használati ideje 30-180 perc általában, viszont akut állapotban, amennyiben orvosa azt javasolja, egész napos és éjszakai viseletre is alkalmas. A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet.

Az Actimove® könyöktámasz használata az önfeledt szórakozás érdekében kompressziós funkciójával tartást ad a kopott és fájó és túlterhelt könyékízületeknek.

Cikkszám

7561430

7561431

7561432

7561433

Méret

S

M

L

XL

Körméret

20-23 cm

23-26 cm

26-29 cm

29-32 cm

Az önnek megfelelő méret kiválasztásához mérje meg enyhén behajlított könyöke körméretét a könyökhajlatban az ízület legszélesebb részén.