Az Actimove® Gyerek csuklórögzítő a sérüléseket követő regeneráció alatt a megfelelő hőhatás és kompresszió által nyújt kiemelt segítséget a legkisebbeknek.

Gyerek csuklórögzítő

Az Actimove gyerekeknek szánt csuklórögzítőjét úgy tervezték, hogy a kisebbeknek is kényelmes viselet legyen. A gyerek csuklórögzítő a gyógyulás folyamatát megfelelő kompresszió és egyenletes hőhatás nyújtásával támogathatja. Az anatómiailag kialakított formájú csuklórögzítő az alábbi esetekben segíti elő a család ifjabb tagjainak felépülését, fájdalommentes mindennapjait:

Csuklórögzítő diszkrét kivitelben

Az Actimove csuklórögzítő kialakításának köszönhetően ruha alatt is kényelmes viseletet nyújt. A felhúzható kialakítás miatt állítható és gyorsan felvehető, emellett mindkét kézen használható eszköz.

Prémium minőség

Innovatív neoprén- és latexmentes puha anyagból, varrás nélkül készül az Actimove csuklórögzítő. Így bőrbarát anyagával is elősegítheti gyermeke kényelmét, miközben a csuklóját gyógyíthatja. 

Praktikus Gyerek csuklórögzítő

Javasolt a testmozgás vagy fizikai tevékenység időtartamáig viselni, azonban akut állapotban egész nap is hordható a csuklórögzítő. A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet. Mosása kézzel ajánlott.

Az Actimove® Gyerek csuklórögzítő a csuklót terhelő testmozgás során nyújt védelmet gyermeke ízületeinek. Bőrbarát kivitelének köszönhetően kényelmes viselet.

Cikkszám

7572930

Méret

Kisgyerek

Körméret

11,5-14 cm

A méret ellenőrzéséhez mérje meg gyermeke csuklójának körméterét!