Az Actimove® Gyerek bokatámasz gyerekeknek tervezett ergonomikus kialakítású, prémium minőségű gyógyászati segédeszköz a gyors regeneráció támogatására.

Gyerek bokatámasz

A két méretben elérhető Actimove gyerek bokatámasz a mindennapokban is elősegítheti gyermeke gyógyulását. A bokatámaszt úgy alakították ki biomechanikus szakemberek, hogy a boka megfelelő kompressziót és egyenletes terápiás hőhatást kapjon, ezzel is segítve a fájdalom csillapítását és a gyógyulást.
Az Actimove gyerek bokatámaszt az alábbi esetekben ajánljuk:

Prémium Gyerek bokatámasz

A neoprén- és latexmentes, vékony varrásokkal illesztett anyagból készült bokatámasszal megkímélheti gyermeke bőrét. Az egyszerű, belebújós, tervezése miatt gyermeke könnyedén felveheti és bármilyen cipővel használhatja mindkét lábán.

Légző bokatámasz gyermekének

A bokatámasz COOLMAX AIR technológiával készített anyagával segítheti a csemete bőrének lélegzését.

Gyermeke megbízható társa az edzéseken

Az Actimove gyerek bokatámaszt a testmozgás, vagy fizikai tevékenység időtartamára célszerű viselni. Esetenként a bokatámasz egész napos viselésre is alkalmas. A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet. Mosható 40 fokon.

Az Actimove® Gyerek bokatámasz viselése testmozgás során ajánlott a boka sérülésének megelőzésére, vagy a sérüléséből adódó duzzanat és fájdalom enyhítésére.

Cikkszám

7560610

7560611

Méret

Kisgyerek

Ifjúsági

Körméret

16,5-18,5 cm

18,5-22 cm

A megfelelő méret kiválasztásához mérje meg gyermeke bokájának körméretét a bokacsont fölött!