Az Actimove® Gauntlet csuklórögzítő kialakításának köszönhetően jobb és bal kézen egyaránt kényelmesen hordható, így enyhe terhelés mellett is dolgozhatunk.

Actimove® Gauntlet csuklórögzítő

Az anatómiai formájú gauntlet csuklórögzítő az ízület stabilizálásával segít a fájdalom kezelésében és a helyes pozicionálásban. Extra hüvelykujj támasszal, mely nem akadályozza a mozgatást. Mindkét kézen használható az eltávolítható támasztéknak köszönhetően. Az innovatív, latex mentes kialakításnak és a megerősített végeknek köszönhetően kivételes kényelmet biztosít. Gyors és könnyű felvétel a belebújós kialakításnak és az egyedülálló állítható szíjaknak hála. Négy méretben elérhető. A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik. Akut állapotban a csuklórögzítő egész nap viselhető. 40°-on mosható.

Biomechanikus szakemberek által tervezve

A termék ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést.

Könnyítse meg mindennapjait!

A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet.

Az Actimove® Gauntlet csuklórögzítő a hüvejkujj, vagy a csuklóízület sérülése esetén kompressziós és egyenletes hőhatásával támogatja a gyors regenerációt.

Cikkszám

7285990

7285991

7285992

7285993

Méret

S

M

L

XL

Körméret

13-15 cm

15-17,5 cm

17,5-20 cm

20-23 cm

A szükséges méret meghatározásához mérje meg a csukló körméretét.

Tájékoztató

Az Actimove® termékek gyógyászati segédeszközök, ezen termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (https://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. A termékek használati útmutatói az Online Segédeszköz Jegyzék adott termék aloldalán tekinthető meg. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!