Az Actimove® deréktámasz ergonomikus kialakítású, neoprénmentes gyógyászati segédeszköz, amely kényelmesen, és akár hosszú ideig észrevehetetlenül viselhető.

Actimove® deréktámasz

Megfelelő kompressziót és egyenletes terápiás hőhatást nyújtó deréktámasz, mely segíti a fájdalom csillapítását és a gyógyulást. Az innovatív, neoprénmentes anyagnak köszönhetően kényelmes és jól szellőzik. Támaszt és stabilitást nyújt az ágyéki régióban a kúpos, nagy sűrűségű habpanelnek hála. A kidomborodó nyomópárnák fájdalomcsökkentő hatású masszázst biztosítanak. A megfogó nyílások és hurkok miatt könnyen felhelyezhető és beállítható a kompresszió.

Biomechanikus szakemberek által tervezett deréktámasz

A deréktámasz ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést és a gerinc többi részének fiziológiás mozgását.

Könnyítse meg mindennapjait!

A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet.

Az Actimove® deréktámasz kompressziós hőhatásának köszönhetően igazán hatékonyan enyhíti a derék, illetve a hát alsó izmainak akut és krónikus fájdalmát.

Cikkszám

7345030

7345031

Méret

S/M

L/XL

Körméret

74-94 cm

94-114 cm

A szükséges méret meghatározásához mérje meg a derék körméretét.

Tájékoztató

Az Actimove® termékek gyógyászati segédeszközök, ezen termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (https://sejk.neak.gov.hu) foglalt adattartalommal rendelkező, jogszerű eszközismertetés. A termékek használati útmutatói az Online Segédeszköz Jegyzék adott termék aloldalán tekinthető meg. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!