Az ergonomikus tervezésű Actimove® Carpalis csuklóstabilizáló könnyedén felvehető modell, ami hatékonyan enyhíti a kéztőalagút szindróma okozta fájdalmakat.

Carpalis csuklóstabilizáló

Az Actimove® Carpalis csuklóstabilizáló carpal tunnel szindróma tüneteinek enyhítését segítheti elő. A kompressziós csuklóstabilizáló anatómiai kialakítása csuklóját a helyes pozícióban tartja, így csökkentheti a számítógéphasználat közben jelentkező fájdalmat.

Csuklóstabilizáló tenyérpárnával

Az Actimove® Carpalis csuklóstabilizálót tenyérpárnával láttuk el, hogy a keze pihenhessen munka közben. A nyitott kialakítása teljeskörű ujjhasználatot tesz lehetővé, így nem akadályozza önt a munkában. Univerzális formájának köszönhetően ráadásul mindkét kezén viselheti.

Kíméletes gyógyászati Segédeszköz

A bőrbarát, neoprén- és latexmentes anyagának köszönhetően a csuklóstabilizálót kényelmesen használhatja a mindennapok során.

Könnyítse meg mindennapjait!

A carpalis alagút szindróma okozta fájdalmat az igénybevétel idejére, 30-180 percen át csökkentheti. Ez teszi lehetővé, hogy a csuklója körüli izmok fittek maradjanak a gyógyászati segédeszköz használata mellett. Egész napos viselete csak orvosi javaslatra ajánlott. A termékek viselése nem javasolt pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet. A csuklóstabilizátor kézzel mosható.

Az Actimove® Carpalis csuklóstabilizáló tenyérpárnákkal ellátott modell, így viselése nem korlátozza viselőjét a kényelmesen végezhető munkavégzésben.

Cikkszám

7571420

Méret

Egy méret

Körméret

Univerzális