Az Actimove® Carpalis csuklóstabilizáló segédeszköz a kéztőalagút szindróma okozta fájdalom csillapításában nyújt segítséget.

Carpalis csuklóstabilizáló

Az Actimove® Carpalis csuklóstabilizáló carpal tunnel szindróma tüneteinek enyhítését segítheti elő. A kompressziós csuklóstabilizáló anatómiai kialakítása csuklóját a helyes pozícióban tartja, így csökkentheti a számítógéphasználat közben jelentkező fájdalmat.

Csuklóstabilizáló tenyérpárnával

Az Actimove® Carpalis csuklóstabilizálót tenyérpárnával láttuk el, hogy a keze pihenhessen munka közben. A nyitott kialakítása teljeskörű ujjhasználatot tesz lehetővé, így nem akadályozza önt a munkában. Univerzális formájának köszönhetően ráadásul mindkét kezén viselheti.

Kíméletes csuklóstabilizáló

A bőrbarát, neoprén- és latexmentes anyagának köszönhetően a csuklóstabilizáló kényelmes használatot biztosít önnek a mindennapokban.

Könnyítse meg mindennapjait!

A carpalis alagút szindróma okozta fájdalmat az igénybevétel idejére, 30-180 percen át csökkentheti. Ez teszi lehetővé, hogy a csuklója körüli izmok fittek maradjanak a csuklóstabilizáló használata mellett. Egész napos viselete csak orvosi javaslatra ajánlott. A termékek viselése nem javasolt pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet. A csuklóstabilizátor kézzel mosható.

Az Actimove® Carpalis csuklóstabilizáló tenyérpárnái lehetővé teszik a kényelmes munkavégzést, miközben tehermentesíti az ízületeit.

Cikkszám

7571420

Méret

Egy méret

Körméret

Univerzális