Az Actimove® bokatámasz igazán kényelmes gyógyászati segédeszköz, ami szükség esetén kompressziós hatással hatékonyan biztosítja a bokaízület tehermentesítését.

Bokatámasz

A kényelmes Actimove® bokatámasz stabil kompresszió révén nyújthat önnek tartós segítséget a mindennapokban. Az egyenletes hőérzetet biztosító puha, latexmentes anyagú bokatámaszt az alábbi bokaproblémák enyhítésére javasoljuk:

Stabil bokatámasz panaszaira

Az Actimove® bokatámasszal újszerű, spirálos kialakítása miatt növelheti a bokája stabilitását, illetve csökkentheti bokafájdalmát és az ödémákat. A bokatámasz felépítését kineziológiai tapaszok inspirálták, melyek fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása jól ismert.

Kényelmes viselet a mindennapokban

A latexmentes, puha anyaga extra kényelmet nyújthat önnek. Belebújós kialakításának köszönhetően egyszerűen felveheti, és akár mindkét lábán is viselheti.

Őrizze meg bokája egészségét a bokatámasz segítségével!

A bokatámasz javasolt viselési ideje változó, de általában érdemes a fizikai tevékenysége időtartamára korlátozni, azaz 30-180 percre. Egész napos vagy alvás közbeni viselete csak orvosi javaslatra ajánlott! A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet. 40 fokon ajánlott mosni.

Cikkszám

7560820

7560821

7560820

7560823

Méret

S

M

L

XL

Körméret

18-21 cm

21-24 cm

24-27 cm

27-30 cm

Az önnek megfelelő méret kiválasztásához mérje meg a bokája körméretét közvetlenül a bokacsont fölött!