Az Actimove könyöktámasz gyerekeknek tervezett ergonómiai és biomechanikai szempontok alapján gyógyászati segédeszköz.
Actimove® / Gyerek

Állítható könyöktámasz gyerekeknek

A gyerekeknek szánt Actimove® állítható könyöktámasz a gyógyuláshoz szükséges kompresszió és hőhatás biztosítására alkalmas gyógyászati segédeszköz. Gyermekének az alábbi esetekben javasoljuk használatát:

Prémium gyógyászati könyöktámasz

Az Actimove® állítható könyöktámasz minőségi neoprén- és latexmentes anyagból készül, így óvja a könyök mellett a bőrt is, miközben kényelmes gyógyulást idézhet elő.

Könnyedén használható könyöktámasz

Gyermeke pillanatok alatt felveheti a könyöktámaszt, köszönhetően a belebújós kialakításnak és az egyedileg állítható felépítésének.

Támogató társ az edzésen

Az Actimove® állítható könyöktámasz az edzések, a testmozgás időtartamára használható. Akut esetekben viszont egész nap viselhető az eszköz. A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, kivéve ha az orvos ettől eltérő viseletet nem javasol. A túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet. Kézzel mosható.

Az Actimove könyöktámasz gyerekeknek tervezett gyógyászati segédeszköz, mely elősegíti a sérülések utáni rehabilitációt.

Cikkszám

7561731

Méret

Kisgyerek

Körméret

16,5-19 cm

A méret ellenőrzéséhez mérje meg a gyermeke enyhén behajlított könyökének körméretét a könyökhajlatban az ízület legszélesebb részén!